14.3 C
Amposta

El Govern aprova adequar més de 180 km de camins del massís del Port per prevenir incendis

El Govern aprova nous projectes per valor d'1,9 MEUR per prevenir incendis forestals, entre els quals destaca la millora de la xarxa viària a les Terres de l'Ebre per un valor de 410.000 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), juntament amb l’empresa Forestal Catalana, SA (FCSA), ha aprovat 19 projectes de prevenció d’incendis per un valor d’1,9 milions d’euros. Els projectes, a diferents punts del territori, inclouen actuacions de millora de la xarxa viària així com construcció i manteniment de punts d’aigua o projectes d’hidrologia per evitar l’erosió i per a la protecció d’infraestructures. Destaca el projecte de millora de la xarxa viària a les Terres de l’Ebre, per un valor de 410.000 euros. Aquest permetrà adequar més de 180 km de camins del massís del Port per facilitar el pas als vehicles d’extinció d’incendis.

A les comarques de Tarragona destaca el projecte per construir i mantenir punts d’aigua de la xarxa bàsica de prevenció d’incendis. Altres obres aprovades permetran continuar els treballs d’hidrologia a la conca del riu Cardener, a la comarca del Solsonès, per prevenir els efectes de les pluges torrencials tant sobre els boscos com sobre les infraestructures, juntament amb altres projectes que permetran restaurar boscos dels efectes de catàstrofes naturals d’anys anteriors.

Totes les obres formen part del Pla econòmic financer que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació estableix amb l’empresa Forestal Catalana, SA per a obres centrades principalment en la prevenció d’incendis.

La inversió prevista per al període 2014-2022 puja a més de 17 milions d’euros, dels quals ja se n’han executat 12,5. Les noves actuacions, per valor de gairebé 2 milions, se sumen a aquests 12,5.

Font: ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -