14.3 C
Amposta

El fotògraf ebrenc Pinapli, nominat a un nou premi internacional

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El concurs The World’s Best Photos of #Love2020, organitzat per l’aplicació mòbil gratuïta Agora, va demanar a fotògrafs de tots els continents, cultures i religions que mostressin el que significa l’amor a través de la seua càmera.

El concurs #Love2020 es va llançar el 3 de gener per Agora, una aplicació mòbil on els fotògrafs, siguin aficionats o professionals, poden participar en concursos fotogràfics internacionals per guanyar premis de reconeixement i també diners en efectiu (de 1.000 a 25.000 dòlars) i on l’audiència mundial pot votar.

En aquest concurs s’han presentat més d’11.823 fotos que representen escenes adorables de famílies, parelles i propietaris d’animals de companyia d’arreu del món. Cinquanta finalistes van ser seleccionats per a la fase de votació final, i un d’ells va ser el famós fotògraf de les Terres de l’Ebre, Pinapli. Malgrat això, no ha sigut el guanyador definitiu, que es va conèixer tot just fa dos dies, el 18 de febrer, i que ha estat @Hedayet1000, amb la següent fotografia:

Una de les fotografies finalistes d’aquest concurs ha estat del fotògraf ebrenc Joantan Rius, més conegut com a pinapli, realitzada a Bali:

Altres fotografies finalistes són les següents:

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -