14.3 C
Amposta

El diari digital d’Imagina Ràdio creix fins a les 230.000 visites en el mes de març

Cada cop més també s'incrementa la seva presencia a les xarxes socials

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En els darrers mesos el diari digital d’Imagina Ràdio, imaginaradio.cat ha experimentat successius increments en la seva audiència, com a resultat de les continuades millores que s’han anat produint, tant en el disseny de la web com en la creació de noves seccions i el correcte cobriment de l’actualitat ebrenca. De fet, fa poques setmanes es va produir un nou canvi d’imatge en el diari digital que facilita sensiblement la seva lectura i guanya atractiu gràfic.

Cada cop més també s’incrementa la seva presencia a les xarxes socials i tota aquesta feina ha aconseguit que, en els darrers mesos, s’hagi experimentat un increment d’audiència exponencial.

Així les coses des dels 60 a 70 mil visites mensuals consolidades durant el segons semestre de 2019, Imagina Ràdio ha aconseguit una xifra rècord de 232.396 visites en un sol mes durant aquest 2020, concretament al mes de març. La majoria de visites a través de l’smartphone, un 88% del total. Paral·lelament s’incrementen els seus seguidors a les xarxes socials, especialment al Facebook.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -