14.3 C
Amposta

El COPATE fa una crida a consumir productes amb la marca Reserva de la Biosfera 

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) fa una crida a la ciutadania perquè consumeixi productes amb la marca Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera, un distintiu que engloba majoritàriament empreses del sector agroalimentari. Es tracta de productes de proximitat elaborats per empreses que han adquirit un compromís de sostenibilitat ambiental, de responsabilitat social i amb una garantia de qualitat. “La crisi sanitària que patim ens ha de fer prendre més consciència de la importància de la salut i de tenir cura del nostre entorn més immediat. Creiem que és un bon moment per reflexionar sobre els nostres hàbits de consum i que apostem per aquelles empreses que tenen un compromís amb el desenvolupament sostenible del nostre territori”, ha manifestat el vicepresident de la Reserva de la Biosfera, Ferran Rosich. 

Actualment hi ha 156 empreses acreditades amb la marca Reserva de la Biosfera, un distintiu que permet traslladar el reconeixement internacional que ha fet la Unesco a les Terres de l’Ebre als productes que genera el territori. A la pàgina web ebrebiosfera.org es pot consultar el llistat d’empreses acreditades i accedir a les plataformes digitals de les diferents empreses per realitzar la compra en línia dels productes, ara que els canals comercials habituals estan tancats per l’estat d’alarma decretat per frenar la propagació del coronavirus. Tot i que la majoria de les empreses amb la marca de la reserva són del sector agroalimentari, també n’hi ha del sector artesanal i turístic, sectors especialment colpejats per la crisi. 

La marca Reserva de la Biosfera fa gairebé quatre anys que va arrencar, des del COPATE consideren que impulsar aquest distintiu és una manera de fer valdre les Terres de l’Ebre, protegir el paisatge, la identitat i la cultura ebrenca. 

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -