14.3 C
Amposta

El conseller de Drets Socials visita Roquetes i elogia la Llar residència de la Fundació Mercè Pla

Carles Campuzano destaca l'aposta per la vida autònoma de les persones amb discapacitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat divendres 5 d’abril, la localitat de Roquetes va rebre la visita institucional del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano. L’ocasió va ser propícia per conèixer de primera mà les instal·lacions de la Llar residència i centre ocupacional de la Fundació Mercè Pla.

A l’Ajuntament, Campuzano va ser rebut per l’alcalde Ivan Garcia, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, representants dels regidors i regidores de l’equip de govern i el director dels Serveis Territorials de Drets Socials, Juan Manuel Jaramillo. Seguidament, es va traslladar a la sala de plens on va signar al llibre d’honor de la ciutat.

Carles Campuzano firma el llibre d’honor de l’Ajuntament de Roquetes. Foto: Roquetes Comunicació

La comitiva va continuar la visita a peu pel Ramon Bosch i Rosell i carrer Major de Roquetes, arribant a les obres de rehabilitació de la Llar residència i centre ocupacional de la Fundació Mercè Pla situada a la casa de la Font de Roquetes. Allà, va ser rebut per l’equip directiu de la Fundació i quatre residents, qui van oferir una visita guiada per les instal·lacions.

El conseller va destacar l’excel·lència de les dependències, ressaltant les habitacions individuals personalitzades pels usuaris, la sala menjador equipada amb cuina pròpia i la zona de descans amb butaques còmodes. La part del centre ocupacional, ubicada en una sala espaiosa amb taules i cadires per a activitats, va ser especialment elogiada per la seva lluminositat i accés a un pati exterior.

Campuzano va qualificar l’equipament com “un bon exemple dels models residencials que el país necessita“, afirmant que facilita la vida autònoma de les persones amb discapacitat. Les obres de rehabilitació de la casa de la Font, amb un cost de 1.200.000 euros i sufragades amb fons europeus Next Generation, representen un pas cap a una atenció més integradora i qualitativa. Actualment, la Llar residència de la Fundació Mercè Pla a Roquetes acull 12 persones, mentre que el centre ocupacional té capacitat per atendre fins a 16 persones.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -