14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal del Montsià reparteix 260 polseres del projecte Emma a les associacions de dones

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Montsià ha repartit 260 polseres solidàries de l’empresa Homàtic Vending en suport al projecte Emma entre les associacions de dones de la comarca. El Projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut.

Aquestes polseres solidàries se van enviar coincidint en la setmana en què se celebrava el dia mundial contra el càncer, el passat 4 de febrer. “Som conscients que hi ha molts tipus de càncer i que els homes també poden patir càncer de mama, però vam decidir enviar aquestes polseres a les associacions de dones perquè és dels més comuns en aquest col·lectiu i amb la voluntat també de continuar visibilitzant el projecte Emma. Un projecte creat a les Terres de l’Ebre que pretén retenir el talent ebrenc i investigar contra aquesta maleïda malaltia”, apunta el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig.

De fet, durant l’any 2020 només a Catalunya se van diagnosticar 37.600 nous casos, a nivell mundial se’n diagnostiquen cada any més d’1.670.000. Des del Consell Comarcal del Montsià la implicació i el suport al projecte Emma és absolut i s’anima a tothom a col·laborar-hi per aconseguir recaptar els 150.000 euros que se necessiten per desenvolupar-lo. L’objectiu de la recerca és contractar una persona investigadora de les Terres de l’Ebre i comprar tot el material necessari per fer un estudi en profunditat de la resposta immune dels ganglis axil·lars en pacients amb càncer de mama.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -