14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal del Montsià ja disposa d’un mòdul de cita prèvia i gestió de cues

Per millorar el flux de persones, evitar que hi hagi aglomeracions a l'edifici i previndre possibles contagis de covid-19

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Montsià instal·la un gestor de cues per millorar el flux de persones, evitar que hi hagi aglomeracions a l’edifici i previndre possibles contagis de covid-19.

El mòdul de cita prèvia se troba just davant la recepció i és on s’escull el tipus de tràmit que s’ha de fer i el programari ho deriva al punt d’atenció corresponent. El monitor que
informa sobre l’estat de les cues s’ha instal·lat a la part posterior de la Sala Emili Vives de la planta baixa on s’ha habilitat un espai com a sala d’espera dels serveis que tenen atenció al públic.

Amb aquesta instal·lació des de l’ens comarcal se preveu augmentar la productivitat del
personal d’atenció, millorar l’experiència de la persona usuària i generar dades que permetin analitzar i prendre decisions ajustades a la situació real. Aquesta actuació ha tingut un cost de 7.967,85 euros i ha estat subvencionada per la Diputació de Tarragona en el marc del Programa d’Inversions previst al Conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre la Diputació de Tarragona i els Consell Comarcals per a optimitzar la prestació dels serveis municipals 2020-2023.

Des del Consell Comarcal del Montsià també s’han redefinit espais, un exemple n’és la Sala 1 de la planta baixa que ha deixat de ser l’espai dels cursos per ser el lloc principal per atendre al públic de manera presencial. En aquest espai s’han col·locat quatre punts d’atenció amb separacions i proteccions entre ells.

Des de l’inici de l’estat d’alarma per la Covid 19, decretat per l’Estat Espanyol el passat 14 de març, el Consell Comarcal del Montsià ha anat redefinint espais per adaptar-se a les resolucions que ha adoptat la Generalitat de Catalunya per evitar la infecció del SARS-CoV-2 tot protegint al personal i garantint, en la mesura del possible, el funcionament dels serveis.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -