14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal del Baix Ebre reobre part de la Via Verda

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha reobert part de la Via Verda, però continuen tallats a la circulació alguns trams de la via que han patit fortes esllavissades a conseqüència del temporal Glòria. Concretament, el punt més crític de la via és el comprés entre el mas de Xalamera i la Terra Alta, una zona que continua tallada perquè hi ha grans pedres a la via que impedeixen totalment el pas. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha visitat aquest dilluns la zona i ha reclamat prudència als usuaris d’aquest itinerari.

Pel que fa al cost econòmic dels treballs de reparació de la Via Verda del Baix Ebre, en una primera estimació els tècnics els han quantificat en uns 6.000 euros. Durant els pròxims dies el personal de la brigada del Consell Comarcal continuarà centrant els esforços a retirar els arbres i les pedres que envaeixen la via, per tal de garantir-ne la seguretat.

Per tal d’avaluar els danys ocasionats pel temporal Glòria al conjunt de la comarca, el president del Consell Comarcal ha convocat demà reunió extraordinària del Consell d’Alcaldes del Baix Ebre.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -