14.3 C
Amposta

El Centre Esportiu del Delta de Deltebre estrena noves tarifes adaptades a les necessitats de la població

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre ha actualitzat les tarifes del Centre Esportiu del Delta incorporant noves opcions de contractació que facilitin l’accés a l’equipament municipal als veïns i veïnes del municipi i dels pobles del voltant. En aquest sentit, entre les noves tarifes destaquen la incorporació de la quota junior, destinada als adolescents d’entre 14 i 19 anys, i que tindrà un cost econòmic de 30€ per a fer ús de tots els serveis.

A la vegada, es rebaixa en 6€ la tarifa d’accés exclusiu a la zona d’aigües, la qual a partir d’ara tindrà un cost de 30€ quan abans aquesta era de 36€, i també s’incorpora l’accés gratuït als menors de 5 anys. En la mateixa línia, cal subratllar la creació de pacs d’accés transferibles de 10 entrades, per tal que els usuaris puguin fer ús de l’equipament en dies diferents, sense caducitat i sense haver de pagar una quota fixa mensual, o l’increment de l’horari de l’abonament reduït conservant el mateix preu.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha explicat que “l’actualització de les tarifes sorgeix a partir de les necessitats detectades durant els primers mesos d’obertura del Centre Esportiu del Delta”. Així, segons Bertomeu: “amb aquestes modificacions ampliem el ventall de possibilitats d’accés a l’equipament municipal per tal de seguir consolidant el creixement d’abonats del centre”. Cal destacar que, a hores d’ara, el Centre Esportiu del Delta compta amb un miler d’usuaris.

Finalment, una de les altres modificacions consisteix en l’activació de la tarifa familiar amb només 1 adult.
Bonificacions per accedir al Centre A banda d’aquestes novetats, des del govern municipal també s’ha introduït la possibilitat de bonificar la tarifa del Centre Esportiu del Delta atenent a la situació econòmica de la família i previ informe dels tècnics de serveis socials. Paral·lelament existeixen tarifes reduïdes per a la gent aturada. La regidora de Serveis a les Persones i Protocol, Lluïsa Ventura, ha destacat que “des del govern municipal som conscients que hem d’estar al costat de la gent que més ho necessita i hem de cercar les eines per tal que tothom tingui igualtat d’oportunitats i de fer ús d’un equipament municipal”. Aquesta bonificació s’emmarca en les noves bases d’ajuts als tributs locals i les activitats extraescolars, les quals van beneficiar a 155 famílies el darrer any 2019, i fan referència a les ajudes que des de l’Ajuntament de Deltebre es posen a disposició de les famílies per fer front al pagament dels tributs locals, a les activitats extraescolars, a l’escola bressol, al pagament de contribucions especials i la taxa de conservació i neteja del cementiri municipal. A banda,
de les ja esmentades novetats per aquest any com ara l’abonament del Centre Esportiu del Delta.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -