14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca el Premi Emprenedoria 2021

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El guardó destinat a reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades al Baix Ebre per la seua contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball. Es poden presentar projectes que hagin iniciat l’activitat a partir del 16 de novembre del 2020 fins al 15 de novembre d’enguany. Pel que fa al termini de presentació de sol·licituds és obert fins al 30 de novembre.

Totes les candidatures que opten al Premi Emprenedoria 2021 han de presentar un pla d’empresa de la idea de negoci i un audiovisual on l’emprenedor explique breument el seu projecte (elevator pitch). “Amb aquest premi d’emprenedoria pretenem potenciar les oportunitats de negoci a la comarca i també reconèixer l’esforç d’adaptació dels autònoms i empreses al nou context socioeconòmic derivat de la pandèmia” ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

El jurat valorarà la viabilitat tècnica, econòmica i financera del projecte; la creació
de llocs de treball; la innovació i valor afegit del projecte i la responsabilitat social
empresarial, entre altres aspectes.

El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 1.500 euros i la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. També rebrà l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del viver. A més, el jurat valorarà la possibilitat de concedir un accèssit, que consistirà en la cessió durant un any dels espais comuns de Baix Ebre Innova.

Redacció- Ll. F

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -