14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal de la Terra Alta posa en marxa un codi QR per combatre les violències masclistes

L’eina, dirigida als estudiants, funciona a través d’un codi QR que es pot trobar als centres educatius de la comarca

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El SIAD i l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la col·laboració dels centres educatius de la comarca, van posar en marxa el passat 25 de novembre, el Punt als Centres, una eina que vol ajudar a combatre les violències masclistes a la Terra Alta.

Des de la setmana passada, i mitjançant un codi QR, l’alumnat dels centres educatius de la Terra Alta pot sol·licitar informació, relatar i opinar sobre violències masclistes que puguin tenir lloc en el seu entorn més immediat. Un equip de professionals del Consell Comarcal, que seran els que rebran les sol·licituds dels estudiants, els tornaran després resposta de forma confidencial.

El Punt als Centres és una eina innovadora i accessible que permetrà als joves i adolescents resoldre dubtes sobre qualsevol qüestió que faci referència a les violències masclistes. El fet de facilitar-los aquest espai de consulta, també afegeix un moment de reflexió i de sensibilització sobre les violències masclistes”, explica Aida Castro, consellera comarcal de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania.

El Punt als Centres es troba a l’Institut Escola Mare de Déu del Portal de Batea, a l’Institut Terra Alta de Gandesa i a l’Escola Agrària de Gandesa.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -