14.3 C
Amposta

El consell comarcal de la Ribera d’Ebre aprova el conveni per continuar amb el programa ‘Temps de cures’ 

Més de 800 infants es van beneficiar d’aquest programa durant el 2023

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar l’Addenda del conveni de col·laboració amb els 14 ajuntaments de la comarca i l’EMD de la Serra d’Almos, l’execució del programa ‘Temps per cures’ del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya per aquest 2024.

‘Temps per Cures’ és un programa que té per objectiu avançar en la corresponsabilitat pública vers les cures proporcionant temps per a la conciliació personal i laboral, especialment de les dones, que són les que majoritàriament s’encarreguen de la cura dels infants. Aquest projecte permet als municipis riberencs rebre recursos econòmics que els permeten oferir o ampliar els serveis de cures per a les nenes i nens de la comarca fora de l’horari escolar. 

Enguany com a novetat, inclou la destinació de recursos a homes de la comarca en matèria de sensibilització i formació en corresponsabilitat i cures, que dissenyarà i impartirà el Consell Comarcal. 

‘Temps per cures’ és una de les polítiques públiques en clau feminista que s’ha impulsat des del 2021 a través de l’Àrea de Ciutadania del Consell Comarcal amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes. Aquest projecte ha invertit a la Ribera d’Ebre 175.388,37 €, la majoria dels quals s’han destinat a reforçar l’oferta d’activitats municipals destinades a nens i nenes de 0 a 14 anys durant els anys 2021 i 2022 i l’any passat i enguany aquesta franja s’ha augmentat fins als 16 anys. Això ha permès reduir costos a les famílies i arribar a moltes més.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -