14.3 C
Amposta

Deltebre es prepara per a la 8a edició del Carnaval

De moment hi ha divuit comparses inscrites i quasi mil participants

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El cap de setmana, del 16 al 18 de febrer, Deltebre celebra la 8a edició del Carnaval. Maretameua, quin fandango! és l’eslògan que acompanya el cartell i la programació de les activitats de carnaval. 

Enguany, té moltes novetats com la continuïtat de la festa amb música en directe una vegada finalitzada la Rua i, el sopar de germanor.

La Rua de Carnaval és el plat fort del cap de setmana i de moment compta amb quasi 1.000 participants, i 18 comparses. Enguany, el seu recorregut finalitzarà al Centre Esportiu del Delta, on es faran les actuacions davant del jurat, del públic assistent a la grada i de la resta de participants. El públic, més enllà de poder veure les comparses als carrers, també podrà seguir part del recorregut en directe mitjançant una pantalla LED que s’ubicarà a l’escenari.

Posteriorment, com a principal novetat d’aquesta edició i tot seguit al lliurament dels premis, s’iniciarà l’actuació del grup de versions LasQueFaltaBand. A més, s’habilitarà un espai, a disposició de les comparses, per al sopar de germanor mitjançant els menús per emportar de les jornades gastronòmiques o a través del sistema jo hi poso.

El Carnaval clourà aquesta setena edició amb el Carnaval Infantil, que gaudirà amb l’actuació del mag MJ i amb un taller de globoflèxia. A banda, també hi haurà xocolatada a càrrec de l’Associació de Dones de Deltebre, i una Rua que estarà encapçalada per la BatuCava. Els premis del Carnaval Infantil es distribueixen amb el Primer premi a la millor comparsa (100 €), el segon premi a la millor comparsa (75 €), i el primer, segon i tercer premi a la millor disfressa amb 60 €, 40 € i 30 € respectivament.

Els premis es mantenen com en l’anterior edició. D’aquesta forma, el jurat atorgarà 600 € a la millor comparsa, 400 € a la millor carossa, i 300 € a la comparsa més original, a la millor disfressa, a la millor coreografia i a la comparsa més xaladora. El dissabte, partir de la mitjanit, i també al Centre Esportiu del Delta, es durà a terme el Carnaval Jove amb la festa La Gran Animalada, la qual compta amb la col·laboració de la recentment constituïda Comissió #DeltebreJove, i amb l’actuació dels DJ’s Eduard Ventura i Jordi Mulet. Durant la nit es lliuraran els premis a la comparsa més elaborada (600 €), a la disfressa més original (150 €) i a la disfressa més xaladora (150 €).


Durant tot el cap de setmana hi haurà moltes més activitats que podeu consultar a la pàgina web www.deltebre.cat.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -