14.3 C
Amposta

El Centre Cultural del Barracot, un nou espai de cohesió i de convivència a Deltebre

Les obres es preveu que finalitzin durant el primer trimestre de l’any 2022 i tenen un cost econòmic del voltant dels 260.000€

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’actuació que s’està duent a terme a l’edifici, construït l’any 1962 a Deltebre, va ser seu de les primeres escoles Riumar i, posteriorment, del Centre Obert DeltaXic. L’espai permetrà disposar d’un espai de caire cultural que faciliti la projecció de les activitats del teixit associatiu, i també crear nous indrets de cohesió i de convivència.

Les obres de rehabilitació consisteixen en l’adequació interior i exterior de l’equipament. D’aquesta manera, s’habilitaran nous espais com són el cas d’una sala polivalent, una sala diàfana, un magatzem i també una aula específica per a la companyia Delta Teatre, en el cas de l’espai interior. Pel que fa a l’exterior, es preveu la millora de la zona de jocs infantils i del campet de futbol, també la incorporació d’una pista de bàsquet i de vestidors.

El projecte del Centre Cultural del Barracot va sorgir d’un procés de participació ciutadana realitzat en el darrer mandat. Les obres es preveu que finalitzin durant el primer trimestre de l’any 2022 i tenen un cost econòmic del voltant dels 260.000€.

Redacció- B. T

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -