14.3 C
Amposta

El CAT obté la certificació com a Empresa Familiarment Responsable

El Consorci ha obtingut el certificat EFR per la seva política de conciliació laboral i familiar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Fundació MásFamilia ha atorgat a l’entitat, el Certificat com a Empresa Familiarment Responsable, distintiu que avala el compromís del Consorci a l’hora de crear un entorn de treball sostenible per a la vida professional, personal i familiar de les persones treballadores.

AENOR, com a empresa certificadora, després de realitzar l’auditoria, ha destacat el compromís actiu de la Direcció amb els valors de conciliació, l’alt nivell de satisfacció de la plantilla i la voluntat d’avançar en polítiques de conciliació per sobre dels requisits legals.

En aquest sentit, des de l’àrea de Recursos Humans, s’assegura que: “Estem molt satisfets d’obtenir el certificat EFR, suposa un gran estímul per a continuar treballant en la millora de la qualitat de vida i benestar dels treballadors del CAT”.

A hores d’ara, el CAT compta amb 51 mesures de conciliació, entre les que destaquen les mesures que donen suport al gaudi de permisos retribuïts i les que fomenten la salut i benestar de les persones treballadores.

Amb aquesta certificació el CAT amplia el seu compromís amb un sistema de gestió integrat que contempla diverses normes i certificacions, tots ells, enfocats en oferir un servei amb la màxima qualitat i garantia possible, tenint en compte, sempre, els grups d’interès del Consorci i les seves necessitats i expectatives.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -