14.3 C
Amposta

“El cafè de la tarde”, la primera tertúlia que s’emet en directe simultàniament pel Canal Terres de l’Ebre i sis emissores de ràdio local

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana un total de set mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre han posat en marxa un projecte pioner a Catalunya: l’emissió en directe d’una tertúlia d’actualitat, ‘El cafè de la tarde’, que s’emet simultàniament per ràdio i televisió.

El programa es pot seguir pel Canal Terres de l’Ebre (tant per la TDT com pel canal streaming d’internet), i per les emissores municipals Ràdio Tortosa, Amposta Ràdio, Ràdio Delta, la Cala Ràdio, La Plana Ràdio i Ràdio Joventut de Masdenverge, de dilluns a divendres de 15 a 16 hores.

La tertúlia, presentada per Manel Ramon des de Ràdio Delta -emissora que actua com a capçalera-, va arrancar aquest dilluns, comptant amb l’exalcalde d’Amposta Josep Maria Simó, a Deltebre, i amb el nou president del COPATE, Joan Alginet, i l’activista Cesca Pérez de Pensions Dignes, des de Tortosa. En total, una hora d’emissió conjunta, alternant la visualització de qualsevol dels sis locutoris ràdio (ja que tots també estan equipats amb càmeres de vídeo), amb la facilitat que això suposa per als convidats, que poden elegir des de quin municipi els va bé intervenir.

‘El cafè de la tarde’ és la part final de l’espai radiofònic ‘Al Dia Terres de l’Ebre’, que dirigeix i presenta Josep Pitarch. Un informatiu de tres hores que arranca a la una del migdia, gràcies al model de coproducció i cooperació de mitjans locals fomentant per la Xarxa de Comunicació Local. La incorporació de la televisió convertirà aquest espai multimèdia, molt probablement, en l’informatiu i la tertúlia que tindran més audiència al territori, al sumar fins a set mitjans de comunicació.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -