14.3 C
Amposta

Eduard March serà el cap de llista per la FIC a les municipals de Móra d’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Eduard March serà qui encapçalarà la candidatura de la Federació d’Independents de Catalunya (FIC) a les eleccions municipals de 2023 a Móra d’Ebre, sota el nom d’Independents per Móra.

El candidat és graduat per la Universitat Oberta de Catalunya en Enginyeria tècnica en informàtica de gestió i ha cursat en aquesta mateixa universitat el Màster en direcció d’organitzacions. March ha treballat com a responsable dels serveis d’Enginyeria de Gestió, integrat a la direcció de serveis tècnics de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs, executant activitats de control i gestió en diferents àmbits.

La formació ha publicat un comunicat a través de les xarxes socials on assegura que “fa temps que estem treballant per trobar la millor fórmula per tal de forjar un equip de persones independents, amb sensibilitats polítiques diferents, que tinguin un mateix objectiu: millorar Móra d’Ebre i la qualitat de vida dels seus habitants, al marge dels partits tradicionals”.

La seua intenció és centrar-se en “analitzar i millorar el poble des del punt de vista de la gestió de competències municipals”, a més, asseguren que potenciaran el que tenen, crearan nous actius, noves oportunitats i prosperitat per la gent de Móra d’Ebre. Segons afirmen des d’aquesta formació, “el poble necessita un canvi, i ara és el moment de liderar-lo”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -