14.3 C
Amposta

Dos casos positius més, i 95 sospitosos de coronavirus a les Terres de l’Ebre el divendres 15 de maig

La xifra de morts es manté amb 42, i les altes hospitalàries amb un total de 122

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que a les Terres de l’Ebre fins ara hi ha hagut un total de 231 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2, 2 més que el dia anterior. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR). D’altra banda, hi ha un total de 3.535 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas. Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalaripositiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 10 persones.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 3.978 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 301. A més, 3.491 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 35.731 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a les residències de gent gran de les Terres de l’Ebre, un total de 16 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 767 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 42 persones han mort a les Terres de l’Ebre fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 7 han mort a una residència, cap a un centre sociosanitari i 7 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -