14.3 C
Amposta

Dones d’entre 50 i 60 anys, les més afectades pel coronavirus a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut a través de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) ofereix una informació detallada sobre el nombre de casos positius. La secció Anàlisi de les últimes dades ha incorporat la consulta desglossada del nombre de proves diagnòstiques de PCR, de proves de test ràpid i de proves de test ELISA, així com els casos epidemiològics.

Es mostren dades de casos positius acumulats que són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica (PCR, test ràpid o test ELISA) o han estat confirmats per un epidemiòleg o una epidemiòloga com a cas positiu. Les dades separades per franges d’edat i sexe a les Terres de l’Ebre del 24 de febrer al 23 d’agost són les següents:

Com es pot comprovar a continuació les dones han estat més afectades per la Covid-19 que no pas els homes a les Terres de l’Ebre, del 24 de febrer al 23 d’agost han donat positiu 537 dones i 418 homes, en total 955 persones. Les dones de 50 a 59 anys són les més afectades, concretament 112 dones ebrenques han donat positiu. Podeu comprovar les dades aquí:

DONES

HOMES

El pic de positius a les Terres de l’Ebre va tenir lloc la setmana del 27 de juliol al 2 d’agost, i ara sembla que les dades ja van a la baixa. Podeu veure les dades setmana a setmana des del 24 de febrer fins al 23 d’agost en aquest gràfic:

Del 24 de febrer fins el 31 de maig:

De l’1 de juny fins al 23 d’agost:

La setmana amb més morts a les Terres de l’Ebre a causa de la Covid-19 va ser la del 30 de març al 5 d’abril amb 18 defuncions. Després d’aquesta setmana les morts van anar disminuint fins a arribar a cinc setmanes consecutives sense morts que hi va haver entre el juny i el juliol. Malgrat això, des de finals de juliol fins ara les morts s’han activat, tot i que no tant com a l’inici de la pandèmia.

A continuació podeu veure les defuncions per sexe i franges d’edat.

Total entre homes i dones:

Dones:

Homes:

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -