14.3 C
Amposta

Despreniments i talls d’accés, les conseqüències del temporal que encara afecten Miravet

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Degut al temporal de pluges que va afectar totes les Terres de l’Ebre, el passat divendres, 24 de gener, a Miravet hi va haver un despreniment de terra i roques sobre les cases, els patis i el carrer a la zona d’accés al Cap de la Vila coneguda com “el portal del Motxo”.

Per aquesta esllavissada i pels possibles despreniments que encara hi podrien haver, s’ha vist afectada la seguretat de diversos habitatges i del pas de persones i vehicles que poden accedir al Cap de la Vila. És per això, que els cossos de seguretat i protecció civil han desallotjat 3 habitatges i han prohibit l’accés i el pas per la zona afectada, inclòs el carrer que puja al Cap de la Vila. Aquestes mesures són temporals, fins que s’hagi assegurat correctament tota la zona.

Mentre durin aquestes restriccions el carrer estarà tallat i per tant, no es podrà accedir amb cap mena de vehicle ni a peu al Cap de la Vila. Igualment, l’accés a peu al Cap de la Vila es pot fer a peu pel camí del Castell, extremant les precaucions degut a que és una sendera de muntanya.

Aquests dies l’Ajuntament de Miravet està treballant per fer caure i assegurar tots els elements que ara per ara provoquen aquesta situació d’inseguretat i perill. L’Ajuntament, els equips tècnics i els cossos de seguretat i protecció civil demanen a tothom que s’abstingui d’apropar-se als lloc i que no traspassi les tanques, ja que la zona, ara per ara, no és segura.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -