14.3 C
Amposta

Despleguen Punts Lila-LGTBI+ a les festes majors de la Ribera d’Ebre

L'ens comarcal ha posat a disposició dels ajuntaments i EMDs una carpa amb un Punt Lila-LGTBI+ per instal·lar als espais d'oci

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els ajuntaments i les EMDs de la Ribera d’Ebre, conjuntament amb el Consell Comarcal, estan aprofitant la celebració de les festes majors d’estiu per reforçar les campanyes comunicatives per a la prevenció i denúncia d’actituds masclistes i homòfobes. Per aquest motiu, l’ens comarcal ha posat a disposició dels ajuntaments i EMDs una carpa amb un Punt Lila-LGTBI+ per instal·lar als espais d’oci. Tot i que la majoria de festes compten amb serveis de seguretat, als quals es pot recórrer en cas de necessitat, els punts Lila-LGTBI+ són un lloc en el qual diversos professionals informen les persones, estan alerta de possibles agressions i distribueixen materials divulgatius per prevenir les violències.

De fet, el Consell Comarcal també ha editat un fulletó amb els serveis d’entitats i institucions, els telèfons d’atenció i els recursos que ofereix el territori davant les violències. Aquest fulletó es pot trobar al web riberaebre.org i a les xarxes socials de Joventut i del Consell Comarcal (Instagram i Facebook). Des de l’Oficina Jove i l’àrea d’Igualtat del Consell es recorda que davant de qualsevol situació de violència, tothom té el deure d’intervenir i ajudar la persona agredida. Els punts Lila-LGTBI+ es complementen amb cartelleria i la falca per a ràdio de la campanya #trobesquehohasfet #trobesquehohasdit.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -