14.3 C
Amposta

Denuncien un jove a Tortosa per conduir una bicicleta sota els efectes de l’alcohol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agents de la Policia Local de Tortosa han denunciat un conductor de bicicleta per diverses infraccions administratives mentre circulava pel centre de la ciutat. Els fets van tindre lloc dimarts d’aquesta setmana, quan una dotació que es trobava patrullant el centre va observar com un jove de 27 anys no va respectar un pas de vianants i va posar en perill una persona que creuava en aquell instant. A més, testimonis van indicar que l’usuari també havia fet cops a diversos vehicles durant la marxa.

Els agents van requerir el ciclista per tal que s’aturés, cosa que no va fer en un primer moment. Finalment, el van poder interceptar uns carrers més enllà i van comprovar que no es trobava en les condicions adients per a circular. Per aquest motiu, li van practicar la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,73 mg d’alcohol per litre d’aire espirat, quan el límit està fixat en 0,5.

Per aquests fets, la Policia Local li atribueix tres infraccions administratives: una de conducció negligent, per haver posat en perill un vianant, una altra per la taxa d’alcoholèmia positiva, i una tercera, per falta de respecte i desobediència als agents. Per tot plegat se li han imposat tres sancions econòmiques, amb una suma de 1.500 euros.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -