14.3 C
Amposta

Denuncien sis pescadors professionals per pescar il·legalment al Delta de l’Ebre

En aquest operatiu, de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil, també es van intervenir 40 arts de pesca que estaven calats de forma irregular

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) i la Unitat Marítima (UMAR), juntament amb agents del Destacament de Protecció de la Naturalesa (DEPRONA) de la Guàrdia Civil, van dur a terme un operatiu per detectar xarxes de pesca calades il·legalment al Delta de l’Ebre.

El passat 18 de maig els agents dels dos cossos es van desplaçar fins a la desembocadura del riu Ebre on van poder localitzar xarxes de pesca calades de forma irregular dins del refugi de pesca de la zona coneguda com la Gola del Migjorn. Les xarxes estaven amagades i sense senyalitzar per dificultar-ne la detecció.

Aquest fet és especialment greu, segons apunta la Guàrdia Civil, atès que no senyalitzar aquestes arts de pesca genera un perill per a la navegació de les embarcacions, que poden quedar atrapades en aquestes xarxes.

El resultat d’aquest operatiu va permetre denunciar administrativament sis pescadors professionals per les infraccions detectades, així com la intervenció de més de 40 línies de diverses arts de pesca.

Les denúncies seran trameses al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, que és competent en aquesta matèria.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -