14.3 C
Amposta

Denunciat un veí de Santa Bàrbara per vendre material explosiu de la Guerra Civil

El més vist

- Advertisement -
La Intervenció d’Armes i Explosius de la Guàrdia Civil a Amposta, va tenir coneixement de l’existència d’un anunci inserit en una plataforma de comerç online de compra-venda de productes de segona mà, i on es posaven a la venda, bombes, granades de mà  i morters de la Guerra Civil, per un valor de 300 €.
Després de diverses labors de recerca, els agents van contrastar l’autenticitat de l’anunci, detectant que l’anunciant era un veí de la localitat de Santa Bàrbara. Per al decomís dels artefactes va ser necessària l’actuació del Grup d’Especialistes en Desactivació d’Explosius de la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, comprovant que els artefactes no contenien càrrega, pólvora de propulsió, ni cap explosiu en el seu interior.
Amb motiu de l’esmentada actuació, es va procedir a formular denúncia al titular de l’anunci, per infracció a la Llei 4/2015 de Protecció de Seguretat Ciutadana i a l’aprehensió de quatre granades de mà de diferents models, una granada de morter i una cua de morter.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -