14.3 C
Amposta

Deltebre incorpora 11 nous agents policials i 2 agents cívics per a la temporada d’estiu

L'Ajuntament de Deltebre també incorpora el patrullatge amb dos quads per així facilitar el control a les platges i als nous aparcaments que s'estan duent a terme

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb l’arribada del mes de juliol, i la consegüent temporada d’estiu, l’Ajuntament de Deltebre ha ampliat l’equip de la Policia Local per reforçar la seguretat al nucli de Riumar i al centre històric de Deltebre, i el control a les platges de la Marquesa, de la Bassa de l’Arena i del Riumar. Per aquest motiu, el cos de la policia s’incrementarà en el transcurs de l’estiu amb 11 nous policies i 2 agents cívics.

Com a novetat, i a banda dels patrullatges en bicicleta que es van efectuant en els darrers anys pel nucli de Riumar, aquest any també s’activaran patrullatges amb dos quads que l’Ajuntament de Deltebre ha incorporat per a la temporada d’estiu per així facilitar el control a les platges del municipi i als nous aparcaments que s’estan duent a terme. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat el fet que mai a la història de Deltebre s’havien incorporat 11 nous agents de la Policia Local i 2 agents cívics per ampliar la cobertura i l’equip del cos de la Policia Local de Deltebre.

En aquest sentit, Soler ha explicat que “davant de l’increment de visitants que tenim any rere any, des de l’Ajuntament de Deltebre hem de ser capaços d’augmentar els controls en aquells espais i indrets del municipi més transitats, però sense que això afecti la seguretat dels veïns i veïnes de Deltebre”. I és que amb les noves incorporacions es podran augmentar el servei sense haver de modificar els patrullatges establerts i fixes al llarg de l’any.

La presentació de part d’aquests nous agents es va realitzar al Consell de Riumar amb la presència del mateix alcalde, regidories de Govern i membres de l’executiu del Consell de Riumar. A hores d’ara ja s’han incorporat 8 dels 11 agents de la policia local, els altres 3, com també els dos agents cívics, s’incorporaran una vegada s’implementi el sistema de control als pàrquings de la Marquesa i Bassa de l’Arena. En total, el cos de la Policia Local ascendirà fins als 32 efectius.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -