14.3 C
Amposta

Deltebre incorpora 10 nous agents a la Policia Local per la temporada turística

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat divendres, 1 de juliol, l’Ajuntament de Deltebre va incorporar 9 nous agents de la Policia Local per reforçar la seguretat a les diferents zones turístiques del municipi. D’aquí a poc temps s’incorporarà un nou agent, de manera que en total seran 10 les persones amb què s’augmentarà el cos de la Policia Local durant la temporada d’estiu.

Igual com la resta d’anys, s’incorpora el patrullatge amb bicicleta i amb quads per oferir una millor atenció a la ciutadania i també un major servei. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el nostre municipi és un pol d’atracció turística, que aplega cada vegada a més visitants, per això volem enfortir la seguretat ciutadana incorporant nous agents i dotant de majors serveis als veïns i veïnes, i a la gent que ens visita”.

Més enllà d’aquests 10 nous policies, l’Ajuntament de Deltebre també ha incorporat a dos agents cívics per a controlar la mobilitat i l’accés als aparcaments regulats de la platja de la Marquesa, platja de la Bassa de l’Arena, platja de Riumar i aparcament d’autocaravanes. La regulació de l’aparcament es va posar en funcionament el primer dia de juliol.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -