14.3 C
Amposta

Deltebre estudia presentar recurs a la sentència que anul·la les dedicacions de 8 regidors

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El govern municipal de Deltebre està estudiant la possibilitat de presentar un recurs d’apel·lació a la sentència emesa pel jutjat contenciós administratiu número 2 de Tarragona que deixa sense efecte l’acord sobre les dedicacions del 95% i també anul·la l’acord que fa referència als imports màxims que poden rebre els càrrecs per assistència als òrgans col·legiats. Tot això arran del contenciós presentat pel grup municipal d’ERC. El govern està analitzant la sentència amb els serveis d’assistència jurídica.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que l’estructura organitzativa “s’inspirava en acords d’altres ens locals de referència amb estructures semblants”, de manera que no es creava res de nou. A més, el batlle ha expressat que l’objectiu “sempre ha estat que les remuneracions dels càrrecs electes fossin les òptimes en relació amb la seva corresponent responsabilitat i dedicació”. Per això, Soler ha dit que “en qualsevol cas, la decisió del govern davant la sentència anirà en la línia de minimitzar l’impacte econòmic per a l’Ajuntament i de prendre la millor decisió per als veïns i veïnes i la institució, ja que aquest sempre ha estat la nostra finalitat com a Govern”.

En la mateixa línia, el portaveu del govern, Andreu Curto, ha afegit que “sobta que l’oposició inverteixi temps i recursos en tombar un acord que, de fet, limitava l’import de retribució de membres del govern” i ha instat ERC a “centrar esforços a defensar i generar valor públic, i no només en fer política destructiva”.

Notícia relacionada:

Un tribunal anul·la les dedicacions del 95% de 8 regidors de Deltebre per “frau de llei”

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -