14.3 C
Amposta

DeltArt acull l’exposició Deltaica i Valenta, realitzada per Juan Salvadó

El deltebrenc Juan Salvadó és el cofundador de la marca Moschino

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest divendres s’ha inaugurat una nova exposició a l’espai expositiu DeltArt. Es tracta de
Deltaica i Valenta, que ha estat impulsada per Juan Salvadó Bonet, veí de Deltebre que va
ser cofundador de la marca Moschino l’any 1983.

L’exposició esdevé un homenatge a aquelles dones que, amb el seu treball i coratge van crear, al costat dels homes, i aigua a genolls, el nostre Delta. Per això, l’autor manlleva una peça tradicional, com el cas del davantal, i el converteix en una obra per reivindicar i actualitzar aquesta indumentària. També reinterpreta les cabassones i les espardenyes amb la seva visió trencadora i innovadora.

Salvadó ha estat una persona àmpliament reconeguda en el món de la moda. Com hem
esmentat anteriorment, va ser fundador de la prestigiosa marca Moschino. Paral·lelament també ha iniciat diferents projectes a Barcelona i a Milà, i ha estat director d’Art de marques com Etro, Arpesi, Cassoli, Iceberg o Antonio Miró Jeans.

Des de l’any 2015, Juan Salvadó viu novament a Deltebre tot i que segueix impartint coneixements a l’Institut Europeu de Disseny. Per la seva banda, l’autor de l’exposició, Juan Salvadó, ha manifestat que “aquesta és una exposició que està dedicada a les dones de la meva família i a les dones del món rural, que solen ser les oblidades de les notícies”. L’exposició compta amb un element principal, que és el davant, però també transforma dos complements com les cabassones i les espardenyes.

L’exposició estarà oberta fins al dia 1 d’octubre i els horaris de visita es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre. Aquesta exposició ha comptat amb la col·laboració de diferents entitats i persones.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -