14.3 C
Amposta

Delta Ebre Port es promou a la fira de creuers Seatrade, als Estats Units

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

D.T.- El port de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i la seva destinació, han promogut aquests dies amb la marca Delta Ebre Port les instal·lacions portuàries, els nous serveis i les principals activitats turístiques que poden fer els turistes de creuer. En el marc de la fira, s’ha confirmat que les dues línies de creuer Sea Cloud Cruises i Plein Cap Croisières preveuen venir  a les Terres de l’Ebre l’any 2020.

La Seatrade Cruise Global és l’aparador internacional més important del sector de creuers que s’ha celebrat del 8 a l’11 d’abril, a Miami Beach, Florida,(Estats Units). Aquest fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics i els professionals de la indústria.

 Dos creuers per a l’any 2020

 El port de la Ràpita i la seva destinació turística tornaran a rebre creuers l’any vinent. Així ho han confirmat els representants de les companyies als tècnics de Delta Ebre Port. Així, el 2020 s’espera l’estrena de dues companyies, l’escala inaugural de dos creuers i dos perfils diferents de turistes de creuer.

La companyia Sea Cloud Cruises que es dirigeix al mercat nord-americà preveu visitar la costa ebrenca, l’abril de 2020, amb el creuer Sea Cloud, amb capacitat per a 96 passatgers. Mentre que la companyia Plein Cap Croisières, adreçada al mercat francès, preveu arribar l’octubre de 2020, amb el creuer MS Berlin que té capacitat per a 412 passatgers.

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ha dit que l’activitat de creuers a les Terres de l’Ebre “és una gran notícia, fruit del treball conjunt dels representants de Delta Ebre Port, que potencia els creuers a la costa ebrenca, dona projecció internacional al port de la Ràpita i la seva destinació i aporta nous turistes al territori per via marítima”.

L’Alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, ha explicat que “la tornada  de l’activitat de creuers l’any vinent a la Ràpita és la mostra palesa que la constància i el treball conjunt dona els seus fruits”. Caparrós ha afegit que “això ens encoratja a continuar la línia encetada per seguir potenciant el port rapitenc en els àmbits que considerem estratègics des de les diferents opcions i potencialitats, amb el convenciment que així posem en valor les nostres capacitats com a destinació i la nostra oferta turística”.

 Delta Ebre Port

 Els tècnics de Delta Ebre Port han promogut aquests dies el port de Sant Carles de la Ràpita i la destinació davant la indústria creuerística, on s’han mostrat el ventall d’activitats culturals, històriques, gastronòmiques, esportives, de natura i d’oci que s’ofereixen als turistes de creuer a les Terres de l’Ebre.

Aquesta acció s’emmarca en el Pla d’accions 2019 de Delta Ebre Port. El Pla preveu assistir a les principals fires del sector, visitar companyies de creuer i organitzar fam tripsperquè els principals operadors coneguin de primera mà el territori.

Les institucions compromeses en treballar pel creixement de l’activitat creuerística a la costa ebrenca són les següents: Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre i la Cambra de Tortosa.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -