14.3 C
Amposta

Creueristes nord-americans i francesos faran escala a la Ràpita

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ports de la Generalitat invertirà 9,5 milions d’euros a la zona portuària ebrenca. Així ho preveu el Pla d’Inversions 2019-2022 que ha presentat, aquest dimarts, el gerent Joan Pere Gómez.

Pel que fa a la Ràpita, una notícia important: tornaran els creuers. Gómez ha reconegut que només el 6% dels creuers de les companyies de tot el món encaixen en les característiques del port de Sant Carles de la Ràpita, amb un calat de 6,5 metres i un moll d’amarratge de 140 metres. “Es podria fondejar com a Roses però és una reserva natural i està limitat i les companyies tant lluny del port, no volen ni poden, mentre que la tendència és que cada vegada els creuers són més grans i això va en contra nostra, a més amb la competència ferotge que suposa el port de Tarragona, que també ofereix paquets turístics de les Terres de l’Ebre”, ha detallat. “Ara bé gràcies a la tenacitat i la feina feta, hem anat a buscar el 6% d’aquestes empreses per animar-les a venir aquí”, ha afegit.

De fet, el 29 d’abril de 2020 arribarà a la Ràpita el Sea Cloud II, amb creueristes nord-americans, i a l’octubre de 2020, l’MSBerlín de FTI Cruises, amb 500 creueristes, sobretot del mercat francès i amb qui també s’han tancat paquets turístics a l’Ebre. “Estem contents de tenir tancades dos escales i el següent pas és treballar per tenir escales regulars i que no estem el 2021 com el 2019”, ha apuntat Gómez.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -