14.3 C
Amposta

Els economistes Josep Maria Gay de Liebana i Immaculada Riera participaran al primer Fòrum Econòmic de Tortosa

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

El proper divendres 1 de març, es celebra a Tortosa el I Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre. L’esdeveniment tindrà lloc al Recinte Modernista del Museu de Tortosa i comptarà amb la presència de ponents i conferenciants de renom experts en diferents àmbits del món econòmic, com Josep Maria Gay de Liebana, doctor en ciències econòmiques, escriptor, conferenciant i professor de la UB o Immaculada Riera i Reñé, directora general de la Cambra de Comerç ’Espanya. De la mateixa manera, diverses autoritats participaran també de l’esdeveniment com ara Maria Matilde Villarroya Martínez, directora general d’Indústria, Generalitat de Catalunya, que inaugurarà la jornada i l’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé que en farà la cloenda.

El I Fòrum Econòmic Tortosa – Terres de l’Ebre vol ser un altaveu nacional i internacional d’aquells reptes que el món de l’economia i l’empresa es planteja a mig i llarg termini, posant com a protagonista el territori de les Terres de l’Ebre i la ciutat de Tortosa. Es tracta d’una trobada empresarial que pretén situar les 4 comarques de l’Ebre en el mapa de l’èxit i el networking empresarial i reivindicar, alhora, el territori com a motor econòmic del sud de Catalunya. A més, el Fòrum, amb el lema “Economia amb Denominació d’Origen”, servirà com a punt de trobada per exhibir el potencial empresarial del territori, així com promocionar els atractius i beneficis que aquest ofereix a les empreses. En aquest sentit, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, afirma que “hem treballat per tal que l’esdeveniment sigui un èxit, reivindicant així el lideratge de les Terres de l’Ebre i de la Ciutat de Tortosadavant els reptes econòmics del futur”.

Els reptes que les organitzacions i el món de l’empresa han d’abordar de forma ineludible pels seus plans de futur constituiran els eixos principals dels debats i les conferències organitzades en el sí de l’esdeveniment que ens ocupa. Al I Fòrum Econòmic Tortosa – Terres de l’Ebre es tractaran temàtiques de talent i gestió de persones, d’innovació i transformació digital o de sostenibilitat, entre d’altres; sempre pivotant en relació amb el context de les Terres de l’Ebre.

Les inscripcions per participar al I Fòrum Econòmic Tortosa – Terres de l’Ebre són obertes a tothom. L’assistència és gratuïta però cal formalitzar la inscripció a través del web de l’Ajuntament de Tortosa (www.tortosa.cat) omplint el següent formulari: https://www.eventbrite.es/e/entradas-i-forum-economic-de-tortosa-terres-de-lebre-55969443111

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -