14.3 C
Amposta

Rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 33% durant la jornada de vaga general del 21F

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Treball, Afers Socials i  Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Fomento han establert el dispositiu de serveis mínims de Renfe per a la jornada de vaga general del 21 de febrer convocada a Catalunya.

L’ordre del Departament de Treball estableix que Rodalies de Catalunya, és a dir, trens de rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 33% durant tot el dia.

Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat, web mobil, app’s (Rodalies de Catalunya i renfe rodalia), telf. 900 41 00 41 i compte @rodalies a partir del dimecres dia 20.

Per la seva part, la mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat que circulen a Catalunya s’assegurarà amb un servei del 78%

Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon 912 320 320 i al web www.renfe.com.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -