14.3 C
Amposta

Corembe convoca una concentració dilluns per iniciar un campanya per captar socis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Col·lectiu Tortosí per la reinterpretació del monument (Corembe), convoca concentració per al dilluns dia 6 de setembre, en el marc de les festes de la Cinta, per iniciar campanya de captació de socis i sòcies, amb l’objectiu de sol·licitar el manteniment del monument franquista.

El lloc de trobada de la concentració, és al barri de Ferreries, al Passeig de l’Ebre encreuament amb Rambla Catalunya, des de les 19 h fins a les 22 h, aquest acte està organitzat per Corembe i Tortosins pel Monument. Al llarg de la concentració se celebrarà berenar popular i de germanor per compartir objectius i explicar les actuacions que Corembe ha dut a terme i també les que té per endavant.

Així mateix, Corembe ha mantingut converses amb la CHE i l’Ajuntament per sol·licitar-los-hi informació sobre l’estat de l’expedient d’enderroc del monument.

Una altra de les actuacions ha estat la visita tècnica a la pilastra per a poder fer un estudi i conèixer així l’estat físic del monument. D’aquesta manera, preveuen redactar un informe del cost del manteniment per garantir-ne la seguretat i la seua estabilitat, mentre no finalitzi tot el procés judicial que està en curs per aturar el seu enderroc.

Corembe va comunicar a l’Ajuntament de Tortosa i a la CHE que l’accés es faria amb totes les garanties, només pels tècnics encarregats de l’estudi i amb el compliment de totes les normes establertes per navegar pel riu. També manifesten que, el resultat de l’estudi, es faria arribar tant a l’Ajuntament com a la CHE.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -