14.3 C
Amposta

Continua el cicle de Turisme Inclusiu amb dues noves trobades virtuals adreçades a empreses del sector

Les sessions es duran a terme el 16 i 18 de setembre i tractaran sobre les noves tendències i oportunitats de mercat en aquest àmbit.  S’organitzen en el marc del projecte PECT TurisTIC en Família 

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Operació Espai de Descoberta del projecte PECT TurisTIC en Família, liderada per la Diputació de Tarragona, reprén el cicle de trobades virtuals sobre Turisme inclusiu amb dues noves sessions adreçades a empreses turístiques. Les jornades tindran lloc el 16 i 18 de setembre i comptaran amb experts i professionals del sector que exposaran les noves tendències de mercat, les demandes i les oportunitats que suposa el turisme inclusiu per al sector privat.

La sessió del 16 de setembre comptarà amb les ponències de Tatiana Aleman de PREDIF y Jessica Rivero, d’ ILUNION Tecnología y Accesibilidad, que reflexionaran sobre noves demandes de les persones i les tendències de mercat del turisme inclusiu, i amb Raul Moreno i Jon Ibarra, de les empreses tecnològiques NaviLens i PUNTODIS, que exposaran les seves experiències i els serveis i productes que desenvolupen en el marc del turisme inclusiu.

El 18 de setembre s’exposaran casos de bones pràctiques d’empreses i entitats  que donen resposta a les demandes del mercat sobre turisme inclusiu, d’àmbit català i estatal, com ara càmpings, hotels i restauració. Entre els ponents hi haurà Jaisiel Madrid Sánchez, de CENFIM – Interiors Living Lab -; representants de l’Associació de Càmpings de Girona; d’ILUNION Hotels i de TUR4all (Predif/Fundacion Vodafone).

Aquest cicle de trobades virtuals vol oferir un espai per a la reflexió i debat al voltant de les oportunitats i els reptes que suposa el turisme inclusiu per als agents turístics de la demarcació de Tarragona. Es va iniciar al juliol amb dues sessions per a les administracions públiques locals, en les quals es va debatre el paper del sector públic i es van mostrar exemples de destinacions que han adaptat la seva oferta des del turisme inclusiu. Les properes sessions del 16 i 18 de setembre s’orientaran a professionals d’empreses privades del sector i el 2 d’octubre es clourà el cicle amb un taller on es treballarà en la identificació d’iniciatives concretes públiques i privades per impulsar el turisme inclusiu a les destinacions turístiques de la demarcació de Tarragona.

Totes les trobades virtuals són gratuïtes, tot i que es necessari inscriure’s prèviament i per separat a cada sessió. La informació i el formulari d’inscripció de  cada una d’elles es pot trobar online a:

16 de setembre:

https://register.gotowebinar.com/register/2766060501832903950

18 de setembre:

https://register.gotowebinar.com/register/5380660669777391118

2 d’octubre:

https://register.gotowebinar.com/register/8218692595602182158

PECT TurisTIC en Família

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar. PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial”.

El PECT TurisTIC en família és una iniciativa d’intervenció coordinada liderada per la Diputació de Tarragona. Els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona (que coordina el projecte), Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (Costa Daurada i Terres de l’Ebre), Universitat Rovira i Virgili (Grup de recerca en nutrició funcional, oxidació i malaltia cardiovascular –NFOC Salut-), Eurecat (Departament d’innovació turística), Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l’equipament de la llar i el contract CENFIM.

El PECT TurisTIC en família és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -