14.3 C
Amposta

Arranca el curs escolar a Amposta amb més de 3.200 alumnes a infantil, primària i secundària

El curs escolar s’inicia amb totes les mesures per garantir que l’escola sigui un espai segur

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Dia de nervis i il·lusió. Després de sis mesos, els més de 3.200 alumnes d’infantil, primària i secundària tornen avui a les aules dels centres d’Amposta. S’estrena el curs escolar 2020-2021, un curs atípic i marcat per les mesures de seguretat per garantir que l’escola sigui un espai segur de covid-19.

Fins a 641 alumnes estan matriculats en educació infantil, 216 dels quals a P3 i van avui per primer cop a l’escola. En educació primària s’han matriculat 1.441 alumnes i en educació secundària fins a 1.181. Avui també tornen a l’aula els i les alumnes de batxillerat i cicles formatius i inicien curs altres centres formatius de la ciutat, com la UECESARDI, el Centre de Formació d’Adults i les escoles de música, entre d’altres.

La tornada a l’escola, després de sis mesos tancada, serà atípica i amb totes les mesures de seguretat per evitar contagis. Així, totes les classes estan organitzades en grups estables de convivència, els i les alumnes a partir dels sis anys hauran de portar mascareta tota l’estona, els accessos i sortides de l’escola es faran per diferents portes i de forma esglaonada per evitar aglomeracions, els patis estaran sectoritzats i la sortida també es farà per torns. A més, els centres facilitaran dispensadors amb gel hidroalcohòlic per a la higiene de mans i hi haurà una desinfecció més intensiva dels espais.

L’Ajuntament d’Amposta ha col·laborat amb tots els centres educatius amb la instal·lació dels dispensadors de sabó, l’habilitació d’accessos i la intensificació de la neteja de tots els espais, especialment els de més concurrència. L’Ajuntament també ha cedit l’Oficina de Turisme perquè s’hi pugui instal·lar el CEE de l’Àngel. Ara s’està treballant amb la seva adequació.

Redacció – J. V. G.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -