14.3 C
Amposta

Constituïda la comissió gestora del projecte Sostre 360 del Baix Ebre adreçat a joves en situació de vulnerabilitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha constituït la comissió gestora del projecte Sostre 360 que es reunirà periòdicament per donar una resposta personalitzada per afavorir la inclusió social dels joves en situació de sensellarisme. Aquest projecte està promogut com una prova pilot pel Departament de Drets Socials de la Generalitat i està adreçat a joves d’entre 18 i 25 anys en situació de vulnerabilitat. L’objectiu és ajudar a aquests joves a la seua emancipació i integració social.

El president del Consell Comarcal, Xavier Faura, ha dit que “es tracta d’una actuació conjunta entre administracions que permetrà donar una resposta integral a un col·lectiu que necessita un acompanyament, cal trobar fórmules que ens permetin poder acompanyar aquests joves més enllà de la majoria d’edat”.

El projecte Sostre 360 graus oferirà prestació a una vintena d’usuaris de les Terres de l’Ebre, una prestació que consistirà en orientació formativa i laboral, acompanyament en l’autonomia personal, suport en processos administratius, legals i judicials i acompanyament en l’àmbit de salut i prestació d’habitatge.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -