14.3 C
Amposta

Coneixes tots els productes que s’elaboren a les Terres de l’Ebre?

Una web dona a conèixer les singularitats dels productes de les Terres de l'Ebre i de la resta de Catalunya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les Terres de l’Ebre són el territori d’elaboració de molts productes, com les clementines, l’arròs o l’oli. La pàgina web Gastroteca.cat és el punt de referència informativa i divulgativa de la cultura gastronòmica catalana, a la qual podreu trobar tota la informació rellevant relacionada amb els productes i els productors de les Terres de l’Ebre i de la resta del país. Hi trobareu tot allò que busqueu sobre els productes de proximitat: on comprar-los, on tastar-los i les receptes per cuinar-los, així com una agenda d’esdeveniments gastronòmics, rutes i enllaços d’interès. A més, els productors i elaboradors s’hi poden sumar a través d’un formulari d’inscripció per tal de donar a conèixer els aliments ebrencs arreu del món.

Amb l’objectiu de reforçar la seua funció divulgativa i informativa, la Gastroteca inclou un directori de restaurants de cuina catalana, un espai dedicat als establiments que venen productes catalans arreu del món i una pàgina dedicada als productes amb distintiu eco. D’aquesta manera, el portal es considera l’espai de referència del món agroalimentari català i en un punt de trobada per a tots els amants de la gastronomia.

La Gastroteca comparteixen el protagonisme tots els actors de la indústria agroalimentària del país. Per tant, a més dels productes autòctons, el portal inclou informació de pagesos, ramaders i pescadors, productors artesans, botigues i restaurants, no només de Catalunya sinó de tot el món, que destaquen per donar tot el protagonisme als productes autòctons catalans. A més, disposa d’una secció dedicada a les diferents activitats que se celebren arreu del territori tot l’any, com fires i festes gastronòmiques, i un espai on trobareu rutes pel país que us permetran recórrer els punts més interessants i descobrir les singularitats gastronòmiques de cadascun.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -