EbreNotícies

Concentració a Deltebre en contra de l’abolició dels festeigs amb bous

Amb crits de “Sí als bous” diversos centenars d’aficionats de Deltebre i altres poblacions del Baix Ebre i Montsià han rebutjat aquest dissabte la proposició aprovada pel Parlament de Catalunya que insta la Generalitat a abolir els correbous.  La protesta ha tingut lloc Deltebre en el marc de la celebració del bou capllaçat de les Festes de Sant Miquel de la Cava.

Amb la seva presència, els aficionats han reiterat el suport a les festes amb bous i en acabar s’ha llegit un manifest en defensa de la tradició. A l’acte hi han assistit els alcaldes de Deltebre, l’Aldea i Sant Jaume d’Enveja, així com regidors de Camarles i Amposta.

El vicepresident de l’Agrupació de Penyes Taurines de les Terres de l’Ebre, Ximo Martí, ha lamentat que els partits donessin llibertat de vot als diputats i alerta que estan disposats a emprendre tot tipus d’accions per defensar les festes amb bous. per la seua banda, els alcaldes han lamentat que en la votació al Parlament no s’ha tingut en compte el territori i que la decisió s’ha pres obviant que les festes amb bous són una tradició molt arrelada a les Terres de l’Ebre.

Font: Ebredigital

Redacció – J. F.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close