14.3 C
Amposta

Comencen els treballs per millorar la mobilitat dels vianants al passeig Marítim de l’Ampolla

Els treballs costaran 500.000 euros i els impulsa Ports de la Generalitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les obres que Ports de la Generalitat ha iniciat aquest dimecres per remodelar i modernitzar el passeig marítim Ramon Pous, han d’impulsar la mobilitat en la trama urbana de la zona de servei del port de l’Ampolla. L’objectiu és que tant els usuaris que tenen els seus establiments a la façana marítima com els veïns i veïnes que hi tenen l’habitatge i la ciutadania en general puguin gaudir millor d’aquest passeig vora el mar.

L’actuació suposarà l’ampliació de les voreres, l’impuls al parc infantil de la zona, el canvi del paviment i la millora del drenatge de les aigües pluvials, l’enjardinat i el mobiliari urbà. A més a més, el carrer Menorca es transformarà en un carrer de prioritat invertida, on es potenciarà la mobilitat dels vianants. La urbanització durarà sis mesos i tindrà un cost de 500.000 euros.

Afectacions al trànsit

L’empresa pública Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de l’Ampolla s’han reunit amb veïns, veïnes i usuaris del port i han informat a través dels canals de comunicació habituals de les obres que s’havien de fer, la seva durada i les afectacions de trànsit que suposarien. La urbanització s’executarà per trams i en tres fases. En fer-se en una trama urbana des de la plaça González Isla fins a la glorieta del Club Nàutic l’Ampolla, es produiran afectacions de trànsit de vehicles i es dissenyaran nous passos de vianants dels quals se n’informarà quan es vagin iniciant.

En la primera fase, el tram afectat va de l’encreuament del carrer de Menorca amb el passeig Marítim fins a la plaça González Isla, on el trànsit, a partir d’avui passa a ser de sentit únic de manera provisional. Així mateix, els vianants podran caminar per aquesta zona per la vorera ubicada al costat de mar. A més, per accedir als habitatges i als establiments de la zona, s’han habilitat cinc passarel·les per creuar des de la vorera d’accés per als vianants fins a les cases i locals del passeig Marítim. Mentre durin les obres estarà prohibit que circulin camions pel carrer Platja.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -