14.3 C
Amposta

Col·loqui al Perelló sobre el model d’implantació d’energies renovables

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A les Terres de l’Ebre s’hi projecten centenars de projectes d’energies renovables i les línies elèctriques associades que poden ocasionar un greu impacte ambiental, paisatgístic i sobre el desenvolupament rural. Per explicar a fons la problemàtica envers el model de transició energètica a Catalunya i proposar una alternativa realment sostenible, aquest dijous dia 11 de novembre el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC-EdC) organitza un col·loqui sobre aquest tema al Perelló amb el títol “Renovables sí, però no així: present i futur. Opcions i alternatives”.

L’acte tindrà lloc a les set de la tarda al Cinema Auditori Victòria, al carrer Nava, número 43, i també es podrà seguir en directe al canal de YouTube del GEPEC-EdC. En aquest col·loqui intervindran personalitats importants que estan treballant per suggerir alternatives a aquest model de desplegament de grans infraestructures energètiques. Aquests seran Antonio Turiel, físic, matemàtic i divulgador científic i membre del CSIC (Intervenció telemàtica), Sergi Saladié, geògraf i professor associat al Departament de Geografia de la URV, Miquel Pinyol, representant d’Unió de Pagesos a les Terres de l’Ebre i Xavier Jiménez, biòleg i president del GEPEC-EdC. Els ponents tractaran les afectacions d’aquests projectes des d’una perspectiva global, ambiental i de planificació territorial.

A partir de les sis de la tarda, l’equip tècnic de defensa ambiental del GEPEC-EdC serà al cinema per assessorar a les persones afectades per algun projecte insostenible d’energies renovables.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -