14.3 C
Amposta

Cloenda dels programes d’acceleració empresarial per afavorir les empreses emergents

Un total de 35 startups del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès han participat als programes Camp TgnUp, EbreUp i CircularUp

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els programes d’acceleració empresarial Camp TgnUp, EbreUp i CircularUp han celebrat aquest matí l’acte de cloenda després de mesos de formació especialitzada, assessoria i mentoria. Un total de 35 empreses del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès han participat en aquesta iniciativa, impulsada per la Diputació amb l’objectiu d’afavorir el creixement i la consolidació d’empreses emergents. Les acceleradores Camp TgnUp i EbreUp, amb 16 i 10 inscrits respectivament, han celebrat la seva segona edició, mentre que la CircularUp, dirigida específicament a empreses que contribueixen a l’economia circular i que aposten, per la reutilització dels recursos i per la sostenibilitat empresarial, ha estat la novetat d’enguany i ha comptat amb 9 empreses participants.

L’acte de cloenda, en format virtual, ha servit per posar punt final a aquests tres programes d’acceleració empresarial, que han posat a l’abast de les startups prop de 100 hores de formació especialitzada en els àmbits de les finances, el màrqueting i les vendes, així com fins a 6 mesos de mentoria amb experts per a aquells projectes amb més potencial. La diputada de Recursos Humans de la Diputació de Tarragona, Sílvia Puerto, ha participat en aquest acte, durant el qual ha remarcat aquests programes, que ara són més necessaris que mai: “continuem donant suport a la creació d’empreses, que aporten un valor indiscutible al territori”.

La trobada ha servit per compartir experiències entre els participants. Com és el cas de l’emprenedora Maria Piñol, qui ha valorat molt positivament la seva participació en el programa per impulsar la seva nova empresa, fruit del projecte LlueixVidaRural. Per la seva banda, Joan Pons, d’INSTA Serveis Jurídics Ambientals, ha explicat que gràcies a les eines a què ha tingut accés durant aquests mesos ha evolucionat empresarialment cap a nous mercats. A l’acte també hi ha participat Simon Lee, de Península, l’empresa encarregada de la formació, i Xavier Mas, expert en estratègia empresarial i coordinador de les mentories.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -