14.3 C
Amposta

Catalunya CleanUp Challenge, liderada pel canareu Robert Garcia Pano, rep el Premi Talent Cambra 2021

El Catalunya CleanUp Challenge, reconegut amb el Premi Talent Cambra 2021 en la categoria de Medi Ambient i Entorn Natural

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La iniciativa Catalunya CleanUp Challenge, liderada pel canareu Robert Garcia Pano, va rebre el Premi Talent Cambra 2021 en la categoria de Medi Ambient i Entorn Natural. La fundació Impulsa Talentum XXI va lliurar el passat 17 d’octubre els 32 guardons corresponents a l’edició 2021 dels Premis Talent Cambra. Per a Garcia “aquest premi és una satisfacció i un orgull perquè és un reconeixement a l’enorme feina realitzada, així com als més de 1.300 participants i les 71 entitats implicades”.

L’objectiu dels Premis Talent Cambra és reconèixer projectes, institucions, empreses o persones de tots els àmbits que es destaquen per aportar solucions imaginatives a reptes, problemes i situacions. Entre els criteris més transversals hi ha l’ús de la tecnologia, la sostenibilitat o els criteris ambientals, a més de projectes innovadors, d’èxit i disruptius.

Catalunya CleanUp Challenge proposa que la ciutadania fotografiï la brossa que troba i que la registre en una base de dades per a fer-se una idea dels residus que ens envolten, per tal de proposar, posteriorment, accions de millora. A hores d’ara, el Catalunya CleanUp Challenge compta amb  la implicació d’institucions i empreses i amb més de 1.300 participants de 32 països de 5 continents i ha superat les 692.000 captures (peces recollides i documentades). Només a Catalunya ha superat les 218.000 amb presència a 36 comarques i més de 200 municipis.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -