14.3 C
Amposta

Canal TE compleix 10 anys i convoca una trobada per al 20 d’octubre

La projecció nacional del territori ha estat una de les 14 fites principals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous 28 de setembre s’han complert el desè aniversari d’un projecte d’èxit protagonitzat per dos empreses privades, cadascuna amb la seua respectiva freqüència de Televisió Digital Terrestre (TDT). Va ser en la mateixa data de l’any 2013 quan es van unir i fusionar l’antiga l’Ebre TV, i l’original Canal TE, per a passar a dir-se Canal Terres de l’Ebre. Es posava així en marxa un projecte de cooperació, únic i pioner a Catalunya, que ha servit per crear el principal grup mediàtic de les Terres de l’Ebre en l’àmbit dels mitjans de comunicació audiovisuals, de gran projecció nacional.

Per celebrar aquest aniversari, el soci i l’empresari Joan Antó, i el periodista Josep Maria Arasa, director-gerent de l’empresa fusionada, EBRE DIGITAL SL, van ser entrevistat durant el programa L’Estret de Magallanes. I durant el proper cap de setmana es remetrà, deu anys després, l’acte d’inauguració que ja fa deu anys ja es va retransmetre en directe, presidit pel llavors conseller de la Presidència, Francesc Homs. Un acte que va tenir lloc als baixos de la residència l’Onada, al barri de Sant Llàtzer de Tortosa, la primera seu de CANAL TE.

Aquest desè aniversari coincideix, a més a més, amb una altra data que també activa una altra celebració. A finals del mes d’octubre farà un any de la inauguració de la nova seu, l’actual Centre Audiovisual de la Vegueria (CAV), per part del president de la Generalitat, Pere Aragonès. És per això, que entre les dos dates -un període de trenta dies-, dins de la programació es recordarà la participació de moltes persones en el projecte, especialment dels més de 200 treballadors i col·laboradors que han participat.

Tant els que continuen fent CANAL TE, com els que ho van fer a les televisions precedents: l’any 2006 ja es van iniciar emissions al polígon de Tosses d’Amposta del primer Canal TE, i a partir de 2010 va funcionar durant tres anys L’EBRE TELEVISIÓ al local del Setmanari l’Ebre, on ara s’ubica Imagina Ràdio.

La celebració dels dos aniversaris culminarà el divendres 20 d’octubre amb una festa que es farà a les instal·lacions del CAV a Tortosa. Serà a la tarda quan començarà un programa en directe que acompanyarà la jornada de portes obertes, on s’invitarà les autoritats, els clients, i especialment els treballadors que han passat per CANAL TE. Una copa de cava donarà pas, finalment, a les actuacions musicals que hi haurà fins al vespre-nit (a l’estil d’una festa ‘tardeo’).

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -