14.3 C
Amposta

Campredó celebra el seu primer ple telemàtic, retransmetent-lo en directe per YouTube

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dilluns, 11 de maig, es va celebrar el primer ple des de que es va decretar l’estat
d’alarma. L’Ajuntament de Campredó va celebrar el primer ple telemàtic i es va retransmetre en directe mitjançant el canal de YouTube de l’ajuntament.

El ple que s’havia de celebrar el mes de març no va ser possible a causa de l’inici de la situació d’alarma i ha sigut en aquesta data de maig que s’ha pogut celebrar. Mitjançant la plataforma del Consorci LocalRet es va poder seguir en directe i resta per al canal de l’ajuntament per a la seva consulta.

En aquest ple es van tractar molts de punts endarrerits que afecten el treball diari de l’ajuntament de Campredó així com l’explicació de les accions realitzades i les adaptacions necessàries derivades de la pandèmia actual.

Finalment es va aprovar per tots els grups de la junta veïnal (ERC-CAMPREDO POBLE i
JUNTS PER CAMPREDÓ) la moció presentada pel portaveu del grup ERC-CAMPREDÓ, relativa a la reducció de taxes municipals davant la pandèmia Covid-19.

Aquestes mesures estaran destinades a ajudar petites empreses familiars i molts treballadors que s’han quedat sense mitjans per tirar endavant. Aquesta moció es traslladarà a l’ajuntament de Tortosa perquè des de l’ajuntament de Campredó, dins des de les taxes que li corresponen, s’han pres diferents mesures per a reduir, eliminar o retardar el cobrament de les taxes municipals.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -