14.3 C
Amposta

CaixaBank i la Cambra de Tortosa segueixen col·laborant per internacionalitzar les empreses ebrenques

CaixaBank ofereix les oficines d'Àfrica i Àsia als empresaris ebrencs en les missions comercials que es programin

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tortosa han renovat l’acord entre ambdues entitats per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior de la cambra tortosina. El conveni signat reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la cambra com a patrocinador.

L’acord estableix la col·laboració amb la cambra en l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de seminaris seminaris web sobre països a on exportar i en les seves missions comercials, i en el patrocini dels Cafè Cambra que s’organitzin.

CaixaBank posa a la disposició de la cambra les seves oficines operatives i de representació a Àfrica i Àsia per tal que atenguin els empresaris tortosins participants en les missions comercials que l’entitat cameral programi en aquests continents.

La directora de Banca d’Institucions de CaixaBank a les Terres de l’Ebre, Montse Mallafré, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tortosa és una mostra del compromís de CaixaBank amb les empreses de les Terres de l’Ebre. Així mateix, Mallafré ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia de la zona.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges ha destacat que comptar amb els serveis professionals de CaixaBank en un any tan complicat on no s’ha pogut organitzar les missions empresarials, la cambra ha reorientat el servei a l’empresa donant suport Jurídic Internacional, programes de reorientació estratègica post COVID amb un suport específic cap a l’empresariat, celebrant seminaris web sobre el Brexit, Incoterms 2020, operacions triangulars, i preparant la sortida cap a la normalitat en diferents mercats exteriors.

Un centre especialitzat a les Terres de l’Ebre

CaixaBank posa disposició de les empreses de les Terres de l’Ebre d’un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. El centre està ubicat a Tortosa, i hi treballen 5 experts, en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta única i diferenciada.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -