14.3 C
Amposta

CaixaBank Hotels&Tourism analitza al Delta de l’Ebre les perspectives econòmiques del sector turístic

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Una quarentena d’empresaris i empresàries ebrenques han assistit avui a la jornada de treball organitzatda per CaixaBank Hotels&Tourism amb l’objectiu d’analitzar les perspectives econòmiques del sector. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als participants.

El responsable de Turisme a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Albert Pascual, que ha presentat la ponència “La importància de la inversió en el sector turístic del Delta” ha destacat que el sector turístic és clau per la bona marxa de l’economia, ja que genera el 15% del PIB a nivell de l’Estat i el 15% del total d’ocupació. Les empreses turístiques han creat 1 de cada 5 feines entre els anys 2014 i 2018.

Entre els reptes de futur del sector, Pascual ha citat la consolidació del lideratge actual, la necessitat d’avançar en l’atracció d’un turisme de major qualitat amb visitants que realitzin una major despesa durant la seva estada i la desestacionalització de la temporada. CaixaBank Research estima que de cada 100 euros gastats per un turista es generen indirectament 73 euros addicionals. Pel que fa a les previsions per 2019, el servei d’estudis de CaixaBank preveu que visitin l’Estat un total de 83 milions de turistes que genereran una despesa de 92.200 milions d’euros. El sector crearà enguany 82.000 noves ocupacions.

Durant la seva exposició, Albert Pascual, ha convidat als assistents a invertir en els seus negocis per a fer-los més competitius, una tendència que el sector ja està aplicant com ho demostra l’increment de places hoteleres de 4 i 5 estrelles en els darrers anys.

Un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers

La línia de negoci CaixaBank Hotels&Tourism es crea l’any 2008 per consolidar el lideratge de CaixaBank en el mercat turístic a través d’un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers. D’aquesta manera, CaixaBank aposta per l’especialització territorial amb l’objectiu de dinamitzar i impulsar l’activitat comercial del sector hoteler, a través d’una potent xarxa de professionals experts en aquesta activitat i esdevé la primera entitat financera a Espanya a posar en marxa una direcció especialitzada en aquest segment.

CaixaBank Hotels & Tourism ha posat a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials i una xarxa de professionals experts en el sector que ajuden la indústria turística a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària. La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l’especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

Durant els primers sis mesos de l’any, CaixaBank Hotels & Tourism ha concedit un total de 1.018 milions d’euros de crèdit al sector hoteler espanyol. Aquesta xifra suposa un creixement del 8% respecte al mateix període de l’any anterior, en el qual el crèdit concedit va ser de 942 milions d’euros, i implica un total de 1.908 operacions dutes a terme per tot el territori espanyol, un 18% més respecte al primer semestre del 2018.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l’assessorament empresarial.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -