14.3 C
Amposta

Josep Lluís Gimeno, president de la Comunitat de Regants del canal Xerta-Sénia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Josep Lluís Gimeno, de 55 anys i natural de Santa Bàrbara, ha estat elegit com el primer president de la nova Comunitat General de Regants del Canal Xerta-Sénia, en l’assemblea constituent celebrada aquest passat dilluns 4 de novembre a la seu social de l’entitat, ubicada al carrer major de Santa Bàrbara.

Aquest pàges i regant a compte propi va obtenir 59 vots a favor, disset més que els aconseguits per Domingo Espuny, de Roquetes, qui també aspirava a la presidència però finalment serà el vice-president ja que les dos candidatures s’han fusionat de forma consensuada. Els nous òrgans de direcció també comptaran amb Lluís Cortiella -el portaveu del projecte els últms anys, com a secretari, i amb d’altres pagesos i regants dels municipis afectats pel projecte al front de les àrees econòmica, tècnica i de coordinació, a més de la junta de regs.

En la votació van participar els diferents representants de les 13 Comunitats de Regants locals que banyarà l’aigua del projecte de regadiu, que compta amb una concessió de 10m3/s atorgada fa anys per la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre. El pròxim pas serà la presentació del nou equip directiu del Xerta-Sénia davant del departament d’Agricultura, perquè hi ha pressa en començar a executar obres ja pressupostades i projectades.

També està previst que la primera compareixença pública dels nous dirigents de la Comunitat General de Regants es produeixi a l’ajuntament de Roquetes, cita que es preveu per aquest mateix dimecres dia 6 de novembre a les sis de la tarda.

Font: Ebredigital

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -