14.3 C
Amposta

Bon Preu obre un nou establiment a Alcanar

L'establiment té una superfície de vendes de 1.232m², 135 places d'aparcament i ha suposat una inversió de 6,7 milions d'euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Bon Preu ha inaugurat aquest dijous un nou supermercat amb la presència de l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig; el President i Director General del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó; el Director Financer de Bon Preu, Pere Anglada; l’Assessor de la Presidència, Antoni Amblàs, i el Cap de Relacions Externes, Josep Castany.

El President i Director General del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte: “Vam obrir el primer Bonpreu a Alcanar el 2005 i ens fa especial il·lusió tornar a ser aquí per inaugurar un nou establiment amb més serveis, amb més seccions i actualitzar el nostre model comercial per als clients/es d’Alcanar.

Com és habitual a Bon Preu, continuem apostant pels productes de frescos i de proximitat, amb una àmplia varietat d’assortit als millors preus i amb un tracte al client excepcional.”

L’establiment, que està situat Av. De Catalunya, s/n, té una superfície de vendes de 1.232m², 135 places d’aparcament i disposa d’una benzinera EsclatOil que s’inaugurarà el primer trimestre de 2021.

El nou Bonpreu compta amb els serveis i seccions dels nous models de botiga on el producte fresc és el protagonista: secció de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria i forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat.

També ofereix fleca amb taulell, un ampli assortit de vins, caves i escumosos al celler i secció de drogueria, perfumeria i basar.

Bon Preu ha invertit 6,7 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 31 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi d’Alcanar.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Així, els clients/es de Bonpreu d’Alcanar podran trobar productes tan característics de la zona com l’Oli Grusco, les Patates Geysel, productes Catí i el Vermut Rapitenc, a l’estiu, entre altres referències.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat d’Alcanar s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoeficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera.
Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica, confort i seguretat. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

A més a més, l’establiment disposarà d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 126,36 KWp que s’estima que cobrirà el 25% del consum elèctric de l’establiment.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -