14.3 C
Amposta

Balfegó, primera empresa del sector pesquer de l’Estat que aconsegueix la certificació AENOR davant la Covid

Aquest segell reconeix l'eficàcia de les mesures adoptades, tant en l'activitat pesquera, com en la gastronòmica i turística, per oferir espais segurs a treballadors i clients

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comercialització de tonyina roja de l’Atlàntic i el Mediterrani, acaba de convertir-se en la primera empresa del sector pesquer de l’estat espanyol que aconsegueix el certificat AENOR enfront de la Covid-19. Aquest segell, que suposa un suport a les inversions realitzades per la companyia per adaptar-se a les circumstàncies actuals definides per la crisi sanitària, avala l’efectivitat de les mesures, sistemes i protocols adoptats per Balfegó tant als centres de producció, com en la realització d’activitats gastronòmiques i turístiques, i garanteix que compleix amb les directrius fixades per les administracions centrals i les autonòmiques en matèria de prevenció i higiene sobre la Covid-19.

Així, AENOR certifica que Balfegó compleix de manera rigorosa amb les mesures adoptades per a preservar la seguretat i higiene a la seva seu corporativa a l’Ametlla de Mar (Tarragona), en els seus centres de producció, en els catamarans, el moll i al Tuna Tour i Tunateca, el centre d’experimentació gastronòmic creat per la família Balfegó a Barcelona. Des de principis de juny totes les instal·lacions del grup estan equipades amb els sistemes més sofisticats i protocols anti–Covid-19, confirmant la línia de responsabilitat social de Balfegó i el seu interès per la salut de cadascun dels seus clients i de tot el seu personal laboral.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -