14.3 C
Amposta

Balfegó, primera empresa del sector pesquer de l’Estat que aconsegueix la certificació AENOR davant la Covid

Aquest segell reconeix l'eficàcia de les mesures adoptades, tant en l'activitat pesquera, com en la gastronòmica i turística, per oferir espais segurs a treballadors i clients

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comercialització de tonyina roja de l’Atlàntic i el Mediterrani, acaba de convertir-se en la primera empresa del sector pesquer de l’estat espanyol que aconsegueix el certificat AENOR enfront de la Covid-19. Aquest segell, que suposa un suport a les inversions realitzades per la companyia per adaptar-se a les circumstàncies actuals definides per la crisi sanitària, avala l’efectivitat de les mesures, sistemes i protocols adoptats per Balfegó tant als centres de producció, com en la realització d’activitats gastronòmiques i turístiques, i garanteix que compleix amb les directrius fixades per les administracions centrals i les autonòmiques en matèria de prevenció i higiene sobre la Covid-19.

Així, AENOR certifica que Balfegó compleix de manera rigorosa amb les mesures adoptades per a preservar la seguretat i higiene a la seva seu corporativa a l’Ametlla de Mar (Tarragona), en els seus centres de producció, en els catamarans, el moll i al Tuna Tour i Tunateca, el centre d’experimentació gastronòmic creat per la família Balfegó a Barcelona. Des de principis de juny totes les instal·lacions del grup estan equipades amb els sistemes més sofisticats i protocols anti–Covid-19, confirmant la línia de responsabilitat social de Balfegó i el seu interès per la salut de cadascun dels seus clients i de tot el seu personal laboral.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Els cribratges als centres educatius de Tortosa han detectat fins ara 91 positius

Fins a la data d'avui, a la ciutat de Tortosa s'han fet més de 5.000 proves PCR dins del cribratge que s'està realitzant als...

L’Ajuntament de Tortosa descatalogarà el monument franquista de l’Ebre aquest divendres

El ple de l'Ajuntament de Tortosa portarà a aprovació, divendres, la proposta per al nomenament d'un nou Defensor de la Ciutadania. La persona proposada...

Ingressaran malalts amb Covid-19 a tots els hospitals de les Terres de l’Ebre

La Regió Sanitària Terres de l'Ebre, conjuntament amb els proveïdors del territori, aplica des d'ahir una nova fase del Pla de Contingència pel qual...

Salut es planteja fer cribratges massius als centres educatius d’Amposta

Els cribratges massius a les escoles de Tortosa han detectat, de mitjana, un 1,3% de positius entre els alumnes, tots ells asimptomàtics. Les proves...

Mesures de seguretat i reorganització als camps: comença la collita de cítrics a l’Ebre sota la Covid-19

La collita de cítrics ha començat ja als camps del sud de les Terres de l'Ebre amb noves mesures de seguretat i canvis organitzatius...
- Anunci -
- Anunci -