14.3 C
Amposta

Balfegó apropa a les llars l’alta cuina de la tonyina vermella

Xefs de tota la geografia revelen les seues receptes per fer des de casa

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
  • Óscar Molina, Marc Miró o Aleix Puig, guanyador de l’últim MASTERCHEF, entre
    els cuiners que comparteixen algunes de les seues creacions amb les famílies
- Advertisement -

Després de la posada en marxa de la botiga en línia per a la venda de la tonyina vermella a particulars a tot el territori espanyol, Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comerç de tonyina vermella de l’Atlàntic i el Mediterrani, fa un pas més i ha convidat a xefs de l’alta restauració a desvetllar algunes de les seues receptes perquè es puguin fer a casa.

Els primers a oferir els seus secrets i el seu segell particular sobre la manera de preparar i cuinar a casa la tonyina vermella Balfegó han estat Óscar Molina, del restaurant La Gaia a Eivissa; Marc Miró, del restaurant La Llotja de l’Ametlla de Mar; Toño Rodríguez, de l’empresa Pirineo & La Era de los Nogales (Osca), i Oscar Salazar, xef del restaurant AC Baqueira Ski Resor (Lleida).

Com fitxatge més recent figura Aleix Puig, últim guanyador de MASTERCHEF, que es manté fidel al seu objectiu, ara amb tonyina vermella Balfegó, de “fer receptes impactants, però assequibles i ben explicades” perquè qualsevol pugui seguir-les i cuinar els seus plats.

Amb aquesta iniciativa, a la qual s’aniran sumant noves receptes de reconeguts xefs amb el denominador comú de la tonyina vermella Balfegó com a protagonista, la companyia segueix responent a les peticions de molts particulars que ja poden comprar tonyina vermella Balfegó i triar entre les seves diferents parts i talls: rodanxes, pastilles i sakus, a la botiga en línia que acaba d’obrir la companyia.

Aquestes receptes i les que es vagin sumant podran trobar a la pàgina web de Balfegó, en la qual també es faciliten les característiques de la tonyina vermella, els seus valors nutricionals i saludables, així com suggeriments de preparació i cuinat.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Les activitats de lleure de la Ribera d’Ebre han fet gaudir més de 500 nens i joves

Com cada any, a finals de juny van iniciar-se les primeres activitats de lleure a diversos municipis de la Ribera d’Ebre. Aquest any però,...

Amposta aprova encomanar alguns serveis del Centre de Tecnificació Esportiva a Amposta Serveis Municipals

El ple extraordinari celebrat aquest passat divendres 7 d’agost al matí va aprovar, per unanimitat, encomanar part dels serveis del Centre de Tecnificació Esportiva...

Comença l’edició més audiovisual del cicle Ebre, Art & Patrimoni

Tornar a conèixer, visitar i rellegir la relació del patrimoni amb la societat a través de l'audiovisual. Durant els mesos d'agost i setembre, la...

Oberta la convocatòria d’ajuts a la modernització al comerç d’Amposta

L’Ajuntament d’Amposta, a través de la regidoria de Comerç i Mercat Municipal, ha obert la convocatòria 2020 de subvencions dirigides a les petites empreses...

La Vanguardia publica un interessant i extens reportatge sobre els Ports

El diari La Vanguardia ha publicat al seu web un extens reportatge sobre la zona dels Ports, un espai protegit que s'estén per tres...
- Anunci -
- Anunci -